logo
sv fi en
Tommy Snellman, Nina Brännkärr-Friberg ja Roland Snellman.

Project Liv Arenan ensimmäinen ”It’s Cool to Care” kumppani on Snellman

Pietarsaarelainen elintarvikekonserni Snellman on Project Liv Arenan ensimmäinen "It's Cool to Care"-kumppani. Osapuolet löysivät kesän aikana yhteisen sävelen ja aloittavat yhteistyön, jossa ruoka on erittäin keskeisessä roolissa. 12.08.2021

Kenneth Mörk toimii stadionyhtiö Jeppis Stadion Oy:n toimitusjohtajana ja on luonnollisesti tyytyväinen. Yritysmaailman ja paikallisten yritysten aktivoituminen stadionprojektin ympärillä on tärkeä palapelin palanen.

– Snellmanin liittyminen kumppanien joukkoon on tärkeä ensiaskel ja toivon mukaan myös suunnannäyttäjä. ”It’s Cool to Care”-kumppanit luovat edellytykset kaikille päästä nauttimaan uuden jalkapallostadion tuomista eduista seudullemme, Mörk toteaa.

”It’s Cool to Care”-kumppanit ovat omalta osaltaan sitoutuneet pitkäkestoiseen yhteistyöhön stadionyhtiö Jeppis Stadion Oy: kanssa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi vuokratasojen säilymisen sellaisella tasolla, että mahdollisimman monet pelaajat, ikään, tasoon tai sukupuoleen katsomatta pääsevät pelaamaan Pietarsaaren uudelle stadionille.

Roland Snellman: Tärkeätä olla mukana luomassa hyvinvointia

– Meille yrityksenä tuntuu tärkeältä olla mukana luomassa lähialueellemme hyvinvointia eri muodoissa. Kun Project Liv tuli mukaan kuvioihin oli helppo todeta että ”Yes! Tässä me haluamme olla mukana”, totesi Snellmanin lihanjalostuksen toimitusjohtaja Roland Snellman yrityksen lehdistötiedotteessa.

Snellmanin liittyminen projektiin antaa vakautta ja uskottavuutta stadionhankkeelle, joka on tukieurojen muodossa edennyt vahvassa myötätuulessa.

Snellmanin osalta ruoka on vahvasti mukana kuvioissa. Tommy Snellman kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa yhteistyön avaavan uusia mahdollisuuksia paikallistasolla.

– Voimme työstää erilaisia ruokapalvelun malleja, testata ja saada palautetta uusista tuotteista ja tarjota Pietarsaarenseudun väestölle korkealaatuista, kotimaista ruokaa eri otteluissa ja tapahtumissa, toteaa Snellmanin Ready Meals-liiketoiminnan toimitusjohtaja Tommy Snellman.

Brännkärr-Friberg: Tuntuu mahtavalta!

Stadionyhtiö Jeppis Stadion Oy päätti kesäkuussa lahjoittaa uuden jalkapallostadionin nimen hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv ry:lle. Yhdistyksen perustaja Nina Brännkärr-Friberg on tyytyväinen, Snellmanin tullessa mukaan stadionin ensimmäiseksi ”It’s Cool to Care”-kumppaniksi.

– Me haluamme stadionprojektin kautta korottaa profiiliamme kansallisesti, ja Snellmanin mukaantulo tuo siihen vakautta. Olemme Snellmanin kanssa vuosien saatossa saaneet huomata miten meidän yhteiset arvomme ja hyvän tekeminen leviää positiivisella tavalla yhteiskunnassa.

– Meille tärkeintä koko projektissa on kuitenkin se, että tämä antaa tilaa kaikille sankareille, niin kentällä pelaaville, kun muualla muita taisteluja käyville saada lisää näkyvyyttä. Stadion nimi tuo heidät esille ja palauttavat heidät muistiin, he tulevat osaksi jotain suurempaa, ja se antaa heille toivoa. Pystyäksemme toteuttamaan tätä unelmaa ovat yritykset avainasemassa, toteaa Brännkärr-Friberg.

Project Liv Arena, havainnekuva.