logo
sv fi en

Lähi-Tapiola Pohjanmaasta seuraava ”It’s Cool to Care” -kumppani

Elämänturvayhtiö Lähi-Tapiola Pohjanmaasta tulee Project Liv Arenan seuraava "It's Cool Care" -kumppani. Lähi-Tapola Pohjanmaan johtaja Joel Sunabacka sanoo, että Project Liv Arena edustaa sellaista paikallista sitoutumista, jota yritys haluaa tukea. 31.05.2022

– Meille on tärkeää, että voimme antaa takaisin paikallisyhteisölle ja siten lisätä omistaja-asiakkaidemme hyvinvointia. Teemme tämän muun muassa sponsoroimalla noin sataa yhdistystä ja Project Liv Arenan kautta myötävaikutamme siihen, että mahdollisimman monella on mahdollisuus harrastaa liikuntaa, Sunabacka sanoo.

Kenneth Mörk stadionyhtiö Jeppis Stadion Ab:sta on iloinen Lähi-Tapiolan päätöksestä liittyä seuraavaksi ” It’s Cool Care” -kumppaniksi. Paikallisten ja alueellisten yritysten mukaan ottaminen on tärkeä palapeli koko stadionprojektissa.

– Olemme iloisia, että saamme yhteistyökumppaniksi LähiTapiola Pohjanmaan. Heidän osallistumisensa on seuraava tärkeä rakennuspalikka projektissamme. ”It’s Cool Care” -kumppanimme luovat edellytykset saavuttaa yksi tärkeimmistä tavoitteistamme – luoda stadion, joka on kaikkien saavutettavissa, Mörk sanoo.

”It’s Cool to Care” -kumppanuus sidotaan pitkällä aikavälillä yritysten ja stadioniyhtiö Jeppis Stadion Ab:n välille. Yhteistyömuoto mahdollistaa esimerkiksi tulevan vuokran pitämisen kohtuullisella tasolla ja stadionin saamisen mahdollisimman monen ihmisen käyttöön iästä, sukupuolesta tai tasosta riippumatta.

– Samalla kun tuemme paikallista jalkapalloa, tuntuu myös erittäin arvokkaalta, että projektilla on entistä laajempi tarkoitus ja sisältö, johtuen yhteistyöstä Project Livin kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa ja edistämässä sitä, että pitkäaikaissairaat lapset ja heidän perheensä saavat helpotusta ja lisää iloa arkeen, Sunabacka sanoo.

Viime vuonna paikallinen elintarvikekonserni Snellmanista tuli Project Liv Arenan ensimmäinen ”It’s Cool to Care” -kumppani.

Nina Brännkärr-Friberg: Kuin renkaat vedessä

Project Livin Nina Brännkärr-Friberg on äärimmäisen iloinen viimeisimmistä uutisista.

– Tämä on mahtavaa! On hienoa nähdä, että paikalliset ja alueelliset yritykset näkevät jalkapallon nuorisotyön ja Project Livin yhteiskunnalliset hyödyt, hän sanoo.

Brännkärr-Friberg on jo huomannut, kuinka Project Livin yhteistyö Jeppis Stadionin kanssa on tuonut uusia kontaktipintoja Project Liville.

– Tämä leviää kuin renkaat vedessä. Huomaan, että lapsia ja nuoria auttava projektimme herättää uteliaisuutta ja kiinnostusta uusissa ihmisryhmissä, jotka eivät aikaisemmin ehkä ole olleet samalla tavalla kiinnostuneita toiminnastamme. Uskon ehdottomasti, että se liittyy ”It’s Cool to Care” -kumppanuuteen, Brännkärr-Friberg sanoo.

Suunnittelu jatkuu

Project Liv Areenan suunnittelu etenee samalla kun Vaasan hallinto-oikeuden ratkaisua odotetaan rakennuslupaa koskevasta valituksesta. – Prosessi etenee odotetusti. Olemme toimittaneet vastauksemme ja Pietarsaaren kaupunki on antanut lausunnon määräajassa ja asia on nyt hallinto-oikeudessa. Oletamme, että hallinto-oikeus tekee oikean päätöksen, joka vahvistaa kaupungin rakennusluvan ja antaa meille mahdollisuuden rakentaa, sanoo stadioniyhtiön puheenjohtaja Björn Anderssén.