logo
sv fi en
Kenneth Mörk, Björn Anderssén.

”Suuri ja tärkeä päätös”

- Kaupunginvaltuuston päätös myöntää takaus stadionprojektin pankkilainalle oli suuri ja tärkeä. Samalla voimme todeta, että tämä on ollut suunnitelmissa koko ajan. 17.11.2021

Jeppis Stadion Oy:n tj Kenneth Mörk ja hallituksen puheenjohtaja Björn Anderssén iloitsevat kaupunginvaltuuston maanantaista päätöstä. Valtuuston kokouksessa hyväksyttiin lainatakaus tunnin keskustelun jälkeen, mutta lopulta selkeän enemmistön kannattamana äänin 37-6 takauksen puolesta.

– Olemme iloisia siitä, että valtuusto myönsi takuun ja kaiken lisäksi noin suurella enemmistöllä. Tämä on osoitus siitä, kuinka suuri tuki projektilla on, Björn Anderssén sanoo.

Valtuuston päätös tarkoittaa käytännössä, että Jeppis Stadion Oy.lle myönnettiin kaupungin takaus lainaan joka voi olla enintään 4,9 miljoonaa euroa. Tämä puolestaan tarkoittaa, että unelma Project Liv Areenasta otti jättimäisen harppauksen kohti toteutumista.

– Tuntuu mahtavalta! Samalla haluan muistuttaa, että yhteistyö kaupungin virkamiesten ja poliitikkojen kanssa on sujunut todella hyvin jo pian kahden vuoden ajan, kun stadionia on suunniteltu, Kenneth Mörk sanoo.

Stadionprojektille on aikaisemmin myönnetty tukea Palloliitolta (400 000 euroa) ja Valtion liikuntaneuvostolta (750 000 euroa). Osakeanti on edelleen käynnissä, kuten myös neuvottelut uusien Cool to Care -yhteistyökumppaneiden kanssa, joihin Snellman sekä vielä nimeämätön sponsori lukeutuvat.

Stadionin rakentaminen on suunniteltu alkavan ensi vuoden alussa.