logo
sv fi en

Kauppiasyhdistys investoi 50 000 stadioniin

Pietarsaarenseudun kauppiasyhdistys panostaa merkittävästi ostamalla Oy Jeppis Stadionin osakkeita 50 000 eurolla. Investointi julkaistiin perjantaina Kauppiasyhdistyksen 90-vuotisjuhlassa Pietarsaaressa. Kauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Anders Högberg ojensi symboolisen shekin Oy Jeppis Stadionin tj. Kenneth Mörkille sekä hallituksen puheenjohtaja Björn Anderssénille. – Tämä on yhdistyksen tapa antaa takaisin paikalliselle yhteisölle, Högberg sanoo. Tiedämme että jalkapallolla on suuri ja tärkeä rooli 05.11.2021

Pietarsaarenseudun kauppiasyhdistys panostaa merkittävästi ostamalla Oy Jeppis Stadionin osakkeita 50 000 eurolla. Investointi julkaistiin perjantaina Kauppiasyhdistyksen 90-vuotisjuhlassa Pietarsaaressa.

Kauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Anders Högberg ojensi symboolisen shekin Oy Jeppis Stadionin tj. Kenneth Mörkille sekä hallituksen puheenjohtaja Björn Anderssénille.

– Tämä on yhdistyksen tapa antaa takaisin paikalliselle yhteisölle, Högberg sanoo. Tiedämme että jalkapallolla on suuri ja tärkeä rooli seudullamme, ja tämä on meille hieno tilaisuus myötävaikuttaa siihen, että Project Liv Arena toteutuu.

Mörk ja Anderssén ilmaisivat kiitollisuutensa Kauppiasyhdistykselle investoinnista ja antoivat samalla tilannekatsauksen stadionprojektista yhdistyksen jäsenille.

– Tämä investointi on tärkeä meille taloudellisesti, mutta myös siksi että investoinnilla osoitatte uskoa projektiin. Olemme viime aikoina ottaneet suuria askelia eteenpäin, ja odotamme lähiaikoina lisää hyviä uutisia, Mörk sanoo.